Stacks Image 33
Kristi Jungcurt (initiatiefneemster)

Website, Linkedin profile, Facebook

Opleiding: Hanze Hoogeschool , Fotoacademie - Groningen

Woonplaats: Groningen
Kristi Jungcurt is een begaafd fotografe. ze is gespecialiseerd in portretwerk zowel in studio als op locatie. Ze werkt graag analoog met haar Hasselblad 501 serie en digitaal met professionele full frame Nikon apparatuur .


Zowel bij haar klanten als in kunstkringen wordt haar werk hoog gewaardeerd. Naast de vele voorbeelden op deze website, kunt haar werk bekijken op de website van Kristi Jungcurt

Quotes

"Kristi has a unique eye for photography. Most of her pictures stand out in the thousands of pictures that are produced every day. And already some of her pictures belong to the heritage of art photography of this era. She is pleasant and fun to work with and she has a meek ego that will nourish her talent. She radiates appreciation for beauty and quality of art all the time."
Stacks Image 36
Walther Walraven (initiatiefnemer)

Website, Linkedin profile, Facebook

Opleiding: Landbouwuniversiteit Wageningen, Fotoacademie Groningen
Woonplaats: Oldehove
Walther Walraven is een ervaren fotograaf en is gespecialiseerd in portretfotografie voor consumenten en bedrijven. Hij levert technisch vakwerk met professionele full frame Nikon apparatuur. In zijn studio in "het oude gemeentehuis" te Oldehove hebben honderden personen - zowel single, in paren en in groepen - zich laten fotograferen.
Geen enkele foto mag het bedrijf verlaten zonder dat deze tot wasdom is gebracht in de (digitale) donkere kamer. Naast de vele voorbeelden op de website van karakterbeeld, kunt zijn werk ook bekijken op
de website van Walther Walraven.

Quotes
31338ac Anjo de Haan , Fotojournalist voor het ANP

Walther Walraven heb ik leren kennen als een gedreven en vakkundig portretfotograaf. Zijn werk kenmerkt zich door zijn zoeken naar de mens achter het gezicht, en dat verhaal in gelaagdheid te verbeelden.
Karakterbeeld
Erik Jan Venhuizen

Erik Jan Venhuizen (1976) is een ervaren en creatieve portretfotograaf, opgeleid aan de Fotoacademie. Hij is gespecialiseerd in portretten die zich laten kenmerken door eenvoud, kracht en kwetsbaarheid. Erik Jan maakt ook illustratieve beelden, met een krachtige uitstraling.
Erik Jan publiceerde in het fotoblad PF ( met link 
http://www.pf.nl/naarden-breed-verhaal-van-water/ ) en exposeerde bij het fotofestival Naarden in 2015 ( met link http://fotofestivalnaarden.nl/fotografen/erik-jan-venhuizen/ ). 

Naast de voorbeelden op de website van Karakterbeeld, kunt u zijn werk ook bekijken op zijn website ( met link
http://erikjanvenhuizen.com
Stacks Image 66
Fotografen van Karakterbeeld.

  • Kristi Jungcurt - initiatiefneemster - website
  • Walther Walraven - initiatiefnemer - website
  • Erik Jan Venhuizen - portretten, illustraties - website

Gastfotografen
  • Willeke Duijvekam - portretten, documentaire thema's - websiteVoorbeelden
Stacks Image 63
Stacks Image 81
Stacks Image 85
Stacks Image 87
Stacks Image 100
Stacks Image 114
Stacks Image 1652
Stacks Image 628
Stacks Image 1654
Stacks Image 632